SAMENWERKEN

ALS CO-CREATOR

Creëer impact met jouw unieke skills
en voeg werkelijk waarde toe in de wereld.

SAMENWERKEN ALS CO-CREATOR

Heb jij de juiste persoonlijkheid en skills die nodig zijn om het verschil te maken in dit digitale tijdperk? Heel mooi, dan hebben we jou nodig!

Wij geloven dat verandering voort komt uit ideeën die mensen raken. Vanuit die inspiratie, connectie en betrokkenheid gaan mensen over tot actie. Vanuit actie komt beweging. En als beweging eenmaal in gang is gezet, is er geen weg meer terug.

Iedere maand opnieuw groeit onze community. Samen creëren we een ondernemersrevolutie en wij willen dat jíj deel uitmaakt van deze revolutie!

 

 

EEN ANDER SOORT ONLINE MEDIABEDRIJF

Onze roots liggen in de ‘oude’ wereld van media; magazines, kranten, boeken, advertenties en commeriële uitgaven. Met deze kennis en vaardigheden, vanaf 2000 vanuit ondernemerschap opgebouwd, hebben we de transitie van offline naar online volledig en bewust meegemaakt.

Het online mediabedrijf Co Create Online Business is in 2014 digitaal geboren. Wij geloven in kennis delen en waarde vermeerderen en wij verbinden mensen met kennis.

Onze missie is zelfstandig professionals – die impact willen creëren met een betekenisvol en winstgevend bedrijf – helpen op hun reis naar ondernemersvrijheid. Dit doen we in de vorm van educatie en techniek.

Educatie: met de Business Rebel Route [alle 6 kernonderdelen die nodig zijn voor succesvol online ondernemen: gegoten in een online ondernemerstraining ínclusief een jaar lang groepscoaching], onder de vlag van Corien Oenema.

Techniek: een instapklaar online bedrijf inclusief support en community, met het Wavemaker Platform, .

HOE WE WERKEN

R

WIJ HOUDEN VAN SCALING UP

Scaling Up is een beproefd recept voor groei. Deze, door Verne Harnish ontwikkelde, methodiek, is een eenvoudig model waarmee wij onze bedrijfsgroei inzichtelijk maken en bewaken. De vier beslissingsvelden zijn: mensen, strategie, uitvoering en cash.

R

WINSTGEVEND EN WAARDEVOL

Wij zijn een bedrijf. Geen hobbyproject. Wij hebben geen externe financier en geen andere aandeelhouders. De combinatie ‘winstgevend en waardevol zijn’ is dan ook ons bestaansrecht. Wij verkopen digitale oplossingen in de vorm van online platforms en educatieve programma’s. En ja, daar zijn we met zijn allen best trots op! Hierdoor kunnen we groeien, blijven we in staat een maatschappelijke bijdrage te leveren, plus een deel van onze kennis gratis te verspreiden, in de vorm van blogs en een digitale bibliotheek vol e-books, checklists en online trainingen.

R

VOLLEDIG VIRTUEEL

Wij opereren volledig remote. Virtueel bundelen we onze krachten en werken zo samen aan het succes van onze klant. Ieder vanuit zijn eigen expertise en locatie en met zijn eigen inbreng. We hebben een hekel aan moeten en gaan graag commitments aan.

R

WERK ONLINE, PRIVÉ OFFLINE

Het bedrijf is 100% digitaal, onze oplossingen zijn dat ook. Wij zetten de technologie voor ons aan het werk en niet andersom. Dat is de rode draad door alles; het leven makkelijker, voller en rijker maken. Voor onszelf en voor onze klanten. Doordat dit de insteek is in alles wat we doen, hoe we het doen, maar vooral van waarom we het doen, ligt onze focus altijd op genieten van een kwalitatief fijn leven offline. Wij doen ons werk dan ook tijdens kantooruren tussen 9.00 en 17.00. In onze vrije tijd schenken we onze aandacht aan andere passies en interesses.

If you want to go fast, go alone

If you want to go far, go together

ONZE KERNWAARDEN

GROEI

Drive voor persoonlijke én professionele ontwikkeling.

ENERGIEK

Een positieve manier van denken en inbrengen van energie.

NUCHTER

Komen snel tot de kern, essentie en inhoud en zijn wars van opsmuk.

UITSTEKEND

Graag met uitstekend resultaat boven het maaiveld uitsteken.

VRIJHEID

Geen limiet, geen beperking. Vrij om te doen wat we willen.

OPLOSSINGSGERICHT

Denken en handelen altijd in mogelijkheden en oplossingen.

WIE JIJ BENT

Je hebt een enorme drive voor ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel. Je bent een kei in je vak en bent er, zonder op te scheppen, best trots op. Je bent een nuchter persoon, je insteek is simpel, praktisch en doelgericht. Je bent ruimdenkend en ervaart de digitale revolutie, met alle kansen en mogelijkheden, als ’the sky is the limit’. Je wilt een bijdrage leveren om de wereld een stukje mooier te maken.

Herken je jezelf? Join the club! Kijk hieronder of er momenteel een positie voor jou beschikbaar is.

VACATURES

SENIOR INBOUND MARKETEER

Bedrijf: Co Create Online Business
Locatie: 100% virtueel
Opleidingsniveau: HBO of hoger
Branche: Online ondernemen
Functiegroep: Communicatie/Marketing
Carrièreniveau: Ervaren (> 2 jaar)
Uren: 30 uur per week.

Creëer impact met jouw unieke skills en voeg werkelijk waarde toe in de wereld

 

Wij zijn per direct op zoek naar een creatieve, enthousiaste en veelzijdige collega die ons team komt versterken als Senior Inbound Marketeer.

Jij begrijpt dat inbound marketing een spel is tussen waardevolle content creëren voor onze merken, met tegelijkertijd het doel in gedachten om vrienden te veranderen in levenslange fans en zoekenden in kopers.
Je hebt meerdere jaren ervaring en weet hoe de online wereld werkt. Je kan betekenisvolle content maken en huidige content zo finetunen dat het engagement aangaat, verbinding creëert en conversies oplevert.
Je bent doelgericht, praktisch, zelfstandig en houdt hierbij het grote doel voor ogen. Het overzicht bewaren is voor jou geen probleem. Daarnaast ben jij gek op schrijven. Er ontgaat jou geen enkele -dt fout. Het vlot schrijven van content zit in jouw natuur.
Je komt terecht in een klein en zeer ambitieus team. Wij denken in oplossingen, niet in problemen, en verwachten dat ook van jou. Je kan op een zelfstandige, professionele en gecommitteerde manier meewerken aan het steviger positioneren en uitbouwen van ons bedrijf. Wij helpen zelfstandig professionals op weg naar ondernemersvrijheid. Wij leven zelf ook zo. Jouw werklocatie is 100% remote, je mag het werk vanuit huis op eigen locatie uitvoeren, wij zorgen voor de iMac. We staan voor [keuze]vrijheid, positieve energie en houden van een no-nonsense aanpak. Minstens één keer per kwartaal komen we samen om stil te staan bij wat we hebben bereikt in het afgelopen kwartaal en vooral hoe we er samen in de komende periode nog meer uit kunnen halen. We houden dagelijkse strategie calls via Meet.

 

Profiel Senior Inbound Marketeer

Als inbound marketeer ben je verantwoordelijk voor het implementeren en realiseren van alle content op onze verschillende platforms. Belangrijke dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere:

 • Creëren van aantrekkelijke en op conversie gerichte landingspagina’s en online specials voor marketing doeleinden;
 • Bedenken en schrijven van advertentie- en mailcampagnes en sequences;
 • Blogartikelen, interviews en advertenties schrijven;
 • Content creëren voor social media posts en posten op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube;
 • Verzorgen van de engagement en het verhogen van het bereik op social media;
 • Content doorzetten naar onze abonnees via e-mail alsmede het bedenken en activeren van campagnes en automations;
 • Optimaliseren van de online klantbeleving o.a. door het uitvoeren van A/B tests en conversie optimalisatie;
 • Maken, bijhouden en realiseren van een content jaarplan;
 • Samen met het team analyseer je websiteverkeer, trends en zorg je ervoor dat er aanpassingen op de platforms worden gedaan om bezoekers nog beter te voorzien van de juiste informatie en de beste online ervaring.

 

Wie ben jij als Senior Inbound Marketeer?

 • Je bent minimaal 2 jaar werkzaam binnen een inbound marketing functie met een bewezen track record;
 • Tools als ActiveCampaign en Hubspot kennen geen geheimen voor jou;
 • Ruime ervaring met processen en workflows [opzetten en begeleiden];
 • Snelle, nauwkeurige en gestructureerde werkhouding;
 • Flexibele, klantgerichte instelling;
 • Diepgaande kennis over de mogelijkheden van social media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube.
 • Je bent een kei in het aanvoelen van de juiste schrijfstijl en maakt betekenisvolle, informatieve en inspirerende content;
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

 

Wie ben jij als persoon?

 • Je hebt de ambitie om je altijd te blijven verbeteren. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren;
 • Je hebt zeer goede projectmanagement vaardigheden en het switchen tussen meerdere projecten tegelijkertijd. Hierbij communiceer je helder over jouw planning, uitdagingen en vragen;
 • Je bent pro-actief, accuraat en initiatiefrijk;
 • Je bent veerkrachtig en kunt tegen een stootje;
 • Deadlines zie jij als een uitdaging en ben jij de baas;
 • Je voelt je zeer nauw betrokken bij je werk, je collega’s en het bedrijf;
 • Je bent 100% comfortabel met werken in een virtuele omgeving;
 • Je levert zowel zelfstandig als in groepsverband het beste van je kunnen en meer;
 • Je hebt een creatieve en positieve houding samen met passie voor persoonlijke ontwikkeling en (online) ondernemerschap;
 • Je hebt een pre als je kennis hebt van Canva, Screenflow, Photoshop, InDesign en Illustrator.

 

Deze vacature is NIETS voor jou als:

 • je persoonlijke drama meeneemt op de [digitale] werkvloer;
 • je je niet volledig geeft in alles wat je doet;
 • je snel genoegen neemt met [half] resultaat;
 • je niet doorgaat tot het uiterste.

 

Wij bieden:

We bieden jou een inspirerende omgeving en een brede en afwisselende functie voor 30 uur per week. Waarin je niet alleen het bedrijf meehelpt te ontwikkelen, maar ook op persoonlijk en professioneel vlak jezelf blijft doorontwikkelen d.m.v. trainingen en coaching. De functie voer je volledig vanuit het comfort van jouw eigen woning uit. Wij zorgen voor de 27‑inch iMac. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris gebaseerd op opleiding en werkervaring.

 

Solliciteren:

Is deze functie jou op het lijf geschreven en ben jij hét teamlid dat wij zoeken? Solliciteer dan per omgaande, doch uiterlijk 18 juli, door je CV en motivatiebrief te sturen naar: contact@cocreateonlinebusiness.com.
Een assessment kan onderdeel zijn van het selectieproces.
Deze positie is een vast dienstverband. Freelance en ZZP is niet mogelijk.