JOUW VIRTUELE

BUSINESSPARTNER

Net als veel collega zelfstandig professionals ben jij ambitieus. Je bent gedreven en wilt impact creëren met je bedrijf – en je wilt resultaat zien. Maar succes is voor jou niet eendimensionaal. Je wilt ook genieten van het leven met je vrienden en je naasten. Je hebt hobby’s, passies en interesses. Je staat bewust in het leven, fysiek, geestelijk en spiritueel. Je wilt met jouw ideeën levens veranderen.

Je gaat niet voor een eendagsbedrijf, je bouwt bewust aan een betere toekomst. Winst in jouw bedrijf betekent het leven kunnen verbeteren van jezelf en vooral je naasten. Je bent positief en vol energie gedreven om je best doen.

MAAR ERGENS ZIT IETS IN DE WEG… TOCH?

Je wilt jouw droombedrijf bouwen, maar het lijkt wel alsof je nergens tijd voor hebt. Hoe meer je onderweg bent voor je werk, hoe meer tijd je kwijt bent en hoe meer je mist van alles wat belangrijk is. Als je niet onderweg bent loop je zakelijke kansen en mogelijkheden mis.

Je hebt constant het gevoel dat je of je werk of je leven te kort doet. Je probeert alle ballen in de lucht te houden maar al te vaak laat je een vallen. En je hebt niet het idee dat je ook maar een steek vooruit komt. Klinkt dit bekend?

Zal ik jou vertellen wat mijn geheim is? Ik doe het namelijk ook niet alleen. Wij werken samen vanuit Co Create Online Business. Samen helpen wij zelfstandig professionals ondernemen via het web.

Onze focus is alleen gericht op jou. De zelfstandig professional. Bij voorkeur werkzaam in de informatie industrie. De kennisondernemer. Dat is namelijk ook ons DNA. Wij begrijpen jouw uitdagingen en weten wat je nodig hebt. Als jij van gevangen en gefrustreerd wilt gaan naar ondernemersvrijheid en succesvol, zijn wij jouw virtuele business partner.

MAG IK JOU HELPEN OP WEG NAAR ONDERNEMERSVRIJHEID?

Ik weet hoe het voelt als je te veel hooi op je vork hebt. Dat je je best doet om aandacht te schenken aan dat wat belangrijk is. Maar eigenlijk is alles belangrijk en heb je nergens meer echt aandacht voor.

Mijn ommekeer kwam toen ik realiseerde dat heel veel en heel hard werken niet de manier is. Succes gaat over het doen van de juiste dingen. In plaats van alle dingen goed willen doen. Ik ben bewust gaan schrappen en keuzes maken. Zowel in mijn werk als in mijn privé. Maar de verandering kwam door: anders. Anders werken. Anders ondernemen. Vanaf dat moment is mijn leven anders… het is eindelijk weer míjn leven.

Mijn groei als ondernemer is nog nooit zo groot geweest.

Met het online mediabedrijf – Co Create Online Business – helpen we zelfstandig professionals op hun reis naar ondernemersvrijheid. Dat doen we op het gebied van kennis en techniek.

De zelfstandig professional helpen we met kennis en inspiratie op het persoonlijke platform van Corien Oenema. Hierop bieden we inspirerende blogs, veel gratis downloads en checklists en de Business Rebel Route. Dit jaarprogramma is een combinatie van: online training & groepscoaching. Speciaal voor de zelfstandig professional die een betekenisvol én winstgevend online bedrijf wil, vol ondernemersvrijheid.

Voor de moderne kennisondernemer is er het krachtige instapklare alles-in-één online bedrijf: het Wavemaker Platform. Via dit platform bieden wij volledige digitale ondersteuning aan ondernemers in de kennis economie, zodat zij zich kunnen focussen op hun kernkwaliteiten, hun passies en ambities. Zo helpen wij onze Wavemakers met het creëren van golven.

ONZE  BEDRIJVEN

Een overzicht van onze bedrijven vind je hier op de pagina BUSINESS.

Lees verder »

Mijn grootste winst? Dat is privé. Samen met mijn vier kinderen hebben we weer de tijd en aandacht voor elkaar die zo belangrijk is. Niet dat ik zo’n super held ben. Ik heb gewoon een manier gevonden om meer van het gene te doen wat er toe doet en minder van wat er niet toe doet.

Het ligt niet aan jou dat je worstelt met ondernemen via het web. Zoals je het tot nu toe gedaan hebt is gewoon te ingewikkeld. Wat jij nodig hebt is een andere manier van ondernemen.

DIGITALE GEBOREN

Co Create Online Business is een ander soort online mediabedrijf. Wij zijn een digitale netwerkorganisatie en bundelen onze krachten waarmee wij samenwerken aan jouw succes. Wij helpen jou met onze eigen opgedane kennis, ervaring en in de praktijk bewezen know-how. Het online mediabedrijf is in 2014 digitaal geboren. Onze kennis, visie en vaardigheid staat voor jarenlange expertise, die we sinds het millennium vanuit ondernemerschap hebben opgebouwd. De transitie van offline naar online hebben we meegemaakt en bewust en vol overgave gekozen voor online.

Wij bieden inspirerende blogs, educatieve online programma’s en een krachtig alles in één platform voor jouw online bedrijf. Alles wat wij uitgeven, publiceren en ondernemen, draait op ons eigen ontwikkelde platform. Wij werken samen vanuit onafhankelijkheid. Zijn net zo groot of klein als we willen zijn. Doen niet aan moeten en gaan graag commitments aan.

Verandering komt voort uit ideeën waardoor mensen betrokken raken en actie ondernemen. Zodra beweging in gang is gezet, is er geen weg meer terug. Samen creëren we een ondernemersrevolutie. Doe je mee?

Corien Oenema

oprichter Co Create Online Business

ONZE BEDRIJFSCULTUUR

Wij zijn een digitale netwerkorganisatie. Virtueel bundelen wij onze krachten en iedereen werkt vanuit zijn eigen expertise samen aan jouw succes.
Wij bekijken de wereld altijd vanuit ondernemersperspectief. De combinatie ‘winstgevend en waardevol zijn’ is dan ook ons bestaansrecht.
In alles wat we doen staat ‘de mens’ centraal. Mensen zijn het hart van onze organisatie én de inspiratiebron voor de digitale oplossingen die we creëeren.

ONZE CORE

Een overzicht van onze core, de kernwaarden en het bedrijfs-DNA lees je op de pagina CORE.

Lees verder »

ONZE CO-CREATORS

Corien Oenema

Corien Oenema

ceo & oprichter

Corien Oenema

Mirjam van Dam

Mirjam van Dam

customer happiness

Co Create Online Business

Christien Glashouwer

Christien Glashouwer

vormgever & webdesign

Studio Chris10

Mike van Egmond

Mike van Egmond

webdevelopment

EGM Media

SAMENWERKEN ALS CO-CREATOR?

Lees hier hoe wij werken, bekijk of jij jezelf herkent in onze ideale co-worker en check of er momenteel een positie voor jou beschikbaar is.