WIJ VERBINDEN

MENSEN MET KENNIS

Co Create Online Business is een online mediabedrijf dat mensen met kennis verbind. Digitaal bundelen we onze krachten en werken op die manier samen aan jouw online succes. Wij begeleiden bezoekers vanaf de eerste inspiratie tot en met het openen van hun eigen online bedrijf. Om vervolgens samen de ondernemersreis aan te gaan. Wat je vertrekpunt ook is, waar je nu ook staat, je bent hier op het juiste moment en jij bepaalt hoe ver je gaat.
Let’s Co Create! »

INITIËREN VAN BEDRIJVEN

CorienOenema.com

Dit blog is een 100% online bedrijf waarmee Corien Oenema zelfstandig professionals helpt een eigen betekenisvol en winstgevend online bedrijf starten en groeien, vol ondernemersvrijheid. www.corienoenema.com

Wavemakerplatform.com

Krachtig alles in één platform, speciaal gecreëerd door online ondernemers voor online ondernemers. Je hoeft alleen maar in te stappen en blijven focussen op wat jij belangrijk vindt. www.wavemakerplatform.com

PARTICIPEREN IN BEDRIJVEN

Als online mediabedrijf en digitale uitgever hebben wij posities ‘achter de schermen’. Heb jij een interessant voorstel? Dan hebben wij een luisterend oor.
Let’s Co Create! »

HOE WIL JIJ SAMEN BUSINESS CREËREN?

Als je dit leest ben je waarschijnlijk toe aan een verdiepingsslag. Wij zijn geïnteresseerd in wat jij de wereld te bieden hebt en hoe wij jou daarmee kunnen helpen. Eerst lezen wat onze kernwaarden zijn? Begrijpelijk, dat vinden wij ook belangrijk. Je leest ze op core.
Let’s Co Create! »